I’ll be there for you - Pagina 8 (2024)

window._taboola = window._taboola || [];_taboola.push({mode: "thumbnails-728x90",container: "taboola-728x90-thumbnails",placement: "728x90 Thumbnails",target_type: "mix"});

');}//]]>

window._taboola = window._taboola || [];_taboola.push({mode: "thumbnails-728x90",container: "taboola-728x90-thumbnails",placement: "728x90 Thumbnails",target_type: "mix"}); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true});

'; ifrd.open(); ifrd.write(htmlcode); ifrd.close(); } }); });


2 plaatsers

Our Home, Our Place::Rollenspellen::Real Life

Pagina 8 van 36

Pagina 8 van 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36

I’ll be there for you - Pagina 8 (4) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (5)vanmoonlight di jun 27, 2023 11:07 pm

Finn

"Laat maar weten wat je wilt gaan doen. We kunnen bijvoorbeeld een keer samen naar de bioscoop gaan." Finn knikte. "Dat hoop ik ook. Als er echt iets aan de hand is dan zullen we het vast wel horen." Inmiddels zaten ze terug naar huis in de auto met Bounty en Bella. De hondjes vonden het spannend in de auto en piepte steeds. Finn had medelijden met ze. Hun moeder kwam met Mirthe ook net aanrijden roen ze thuis arriveerde. Finn riep Mirthe die meteen naar de honden kwam kijken.

Joey

"Ik probeer vooral te bevatten hoe we niet hebben kunnen zien dat Jim ern gestoorde gek wad. Hij ging al zo lang met je, hij deed al die tijd al zijn werk als jou bodyguard en nu dit? Ik dacht oprecht dat jullie gelukkig waren. Hoe dan eens deze ommekeer? Is dit al die tijd al zijn plan geweest? Langzaam toeslaan en je leven verzieken? Ik kan er gewoon niet met mijn hoofd bij. Hij mag trouwens blij zijn dat ik zijn botten niet heb gebroken want het liefst wilde ik hem compleet het ziekenhuis in slaan." Joey zuchtte. "Ik snap het als je het wilt laten rusten. Wil je wel iets over Jim naar buiten brengen zodat hij dit niet kan aanrichten via zijn werk bij een ander? Dat hij nooit meer als bodyguard aan de slag komt."
Joey bleef machteloos zitten terwijl hij de tijd en ruimte aan Evie gaf om met Gwrn en hoogswaarschijnlijk haar zusje ls te praten. Hij kreeg Gwen op de telefoon aangereikt. "Hey, lieverd. Eef is naar omstandigheden oké. Het komt wel goed. Jim raakt haar nooit meer met ook maar een vinger aan of ik breek dat maal wel zijn botten. Je bent niet de enige die zich compleet voelt falen. Ik had moeten zien dat hij niet te vertrouwen was. Ik heb hem zelf die baan als hasr bodyguard gegeven."

Allie

"Amen! Je haalt de woorden uit mijn mond, al had ik waarschijnlijk iets minder neys gekozen." Allie keek Hailey aan. "Anders doe ik het zelf wel. Ik zou mijn woede zo graag op hem botvieren. Dan had hij maar met zijn grote poten van mijn zus af moeten blijven. Kom je aan mijn familie, dan kom je aan mij."
Allie zweerde. "Beloofd!" Ze haalde haar mobiel te voorschijn. "Maar als Liam niet goed voor mij zou zijn dan zal die toch niet vragen of ik inmiddels bij jou ben en hoe het met je gaat? Ik weet alleen niet hoe ik deze chaos aan hem ga uitleggen. Ik leg het hem morgen wel uit."

I’ll be there for you - Pagina 8 (6)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (10) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (11)vanKirstReads di jun 27, 2023 11:43 pm

Owen
“Oeh de bioscoop. Ik wil die nieuwe animatiefilm van Spiderman nog heel graag zien.” Hij vond de eerste echt fantastisch. Inmiddels waren ze thuis. Hij stapte enthousiast uit de auto en hielp mee met het uitladen van de honden en de spullen. Bella en Bounty besnuffelde meteen alles. “Mam mag ik nog mee met het uitlaten voor ik naar bed ga om verder te luisteren naar mijn luisterboek? Ik denk dat ik na een wandeling wel rustiger in slaap val.” Hij keek zijn moeder vragend aan. Hij zag zijn vader lopen met een grote zak voer op zijn schouders. Hij liep achter zijn vader aan om hem te helpen als hij zou vallen. Zijn vader zette de zak op de grond en deed wat voer in het bakje. Bella en Bounty liepen er meteen op af. “Lieverd zou jij met mama dan de honden willen uitlaten?” Owen knikte. “Schat vind je het okee dan heb ik even een moment met de oudste twee.” En hij zag zijn vader veel betekend kijken. Waar zou dat over gaan?

Evie
Evie keek even haar vader aan. “Ik weet het echt niet pap. Hij leek zo lief maar al die tijd heeft mij gedrogeerd. Ik merkte het soms wel maar ik dacht dat hij het lief bedoelde. Hij heeft aan de pers over Hailey verteld en mijn zwangerschap. Misschien kwam hij aandacht te kort.” Ze stond op. “Ik ga even mijn tas inpakken zodat ik mee kan naar oom John en Freek.” En ze gaf haar vader een kus. Ze liep naar haar slaapkamer. In haar hoofd spookte allerlei herinneringen en ze keek even naar haar armen die vol littekens zaten. Ze beet op haar lip. Evie had in plaats van het te vertellen aan haar ouders zichzelf pijn gedaan. Elke keer als ze het wilde vertellen sneed ze zichzelf. Ze had inmiddels geleerd hoe ze een masker op moest zetten. Ze haalde diep adem en keek om zich heen. Het liefst zou ze het hele buitenhuis anders willen inrichten en schilderen. Ze wreef over haar buik. “Tis nu jij en ik kleintje.” En ze liep terug naar de woonkamer. “Pap we kunnen gaan.” Ze ging weer op de bank zitten. “Ik wil wel hier over vertellen naar de pers toe. Om te zorgen dat Jim nooit meer aan de bak komt.”

Gwen
“Wat wilde Jim hiermee bereiken? Ik snap het gewoon niet. Evie gaat toch wel zeggen dat we niet hebben gefaald als ouders. Niemand zag dit aankomen.” Ze keek even naar de dichte deur van Hailey. “We moeten nu het beste van de situatie maken. We komen er wel uit. Ik ga zo nog even bij de meiden zitten en hopelijk kunnen we er nog een mooie avond van maken. Morgen weer een nieuwe dag. Let een beetje op Evie goed. Hou van je.” En ze hing op. Ze liep weer naar binnen en ging in de stoel zitten en barsten in tranen uit.

Hailey
“Geloof me als ik sterk genoeg was geweest had ik met je meegedaan.” En ze kuchte eventjes. Ze zag dat zij ook een berichtje had gekregen van Nora. “Nora vraagt net hoe mijn avond is en hoe ik mij voel. Ik probeer het haar morgen wel even uit te leggen en wat lief dat Liam je dat appt.” Ze keek op toen hun moeder binnen kwam. Zij kon het bed niet uit dus gebaarde ze naar Allie dat zij nu even voor twee mensen hun moeder moest knuffelen. “Gooi het er maar uit mama.”

I’ll be there for you - Pagina 8 (12)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (15) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (16)vanmoonlight wo jun 28, 2023 10:31 am

Two weeks laterrrrr

Allie

Het was inmiddels twee weken geleden nadat haar twerlingzusje plots geopereerd moest worden en eigenlijk alle ellende naar buiten kwam. Gelukkig had ze vanavond even afleiding, ook al vind ze het doodeng. Evie had haar meegevraagd naar een première en eigenlijk ging ze nooit mee. Gezien Hailey nog rustig aan moest doen ging Mirthe mee in haar plaats. Ze was in elk geval blij dat Hailey weer thuis was. "Hailey, kan je helpen?"
Allie probeerde de rits van de jurk dicht te krijgen maar het lukte niet. Ook zo iets wat ze niet snel droeg. Waarom kon ze niet gewoon in de joggingbroek?!?

Finn

Finn was druk in de weer met allerlei voorbereidingen. Samen met zijn vader organiseerde hij vanavond een D&D avond. Hij hoopte dat er een goede opkomst zou zijn. Dat het een leuke en gezellige avond zou worden. Finn legde de laatste hand en liep toen het woonhuis weer in. Bounty en Bella kwamen hem al blaffende begroeten. Hij aaide de honden even. Hij zou zich zo nog even opfrissen en omkleden. Zijn zusje kwam naar beneden gelopen. Finn keek even verbaasd. "Wauw Mir, wat zie je er mooi uit. Helemaal klaar voor de première. Geniet er van, zusje." Hij knuffelde even. Zijn moeder maakte ondertussen foto's van Mirthe terwijl hij zelf naar boven was gelopen.

I’ll be there for you - Pagina 8 (17)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (21) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (22)vanKirstReads wo jun 28, 2023 10:50 am

Hailey
Na twee weken in het ziekenhuis gelegen te hebben was ze nu eindelijk weer thuis. De weken waren snel gegaan. Het leek soms net alsof ze in een slechte film had gezeten. Evie haar bodyguard en partner bleek niet te zijn wie hij werkelijk was, Riley was bijna out gegaan door een overdosis en haar oudste zus bleek ook nog eens zwanger te zijn. Gelukkig was er in twee weken tijd ook iets positiefs gebeurd. Zij en Nora hadden het fijn samen, ze had haar vanavond uitgenodigd om samen een serie te kijken. Dan was ze ook niet zo alleen. Riley en hun vader ging ook steeds beter. Vanavond zouden ze naar het concert van The Weeknd in de Arena gaan. Dat had ze ook echt tof gevonden maar helaas zat dat er voorlopig niet in. Ze was nu maar een beetje aan het tekenen op haar kamer toen ze Allie hoorde vragen of ze haar wilde helpen met haar jurk. “Tuurlijk. Kom maar.” Ze was te moe nog om veel op te staan en ze wilde al haar energie voor Nora gebruiken.

Evie
Evie was bezig met haar jurk en bekeek zichzelf in de spiegel. Ze waren druk bezig met het buitenhuis anders inrichten en schilderen. Evie wilde alles wat met Jim te maken had ver uit haar buurt hebben. Ze wilde opnieuw beginnen. Ondertussen was ze druk bezig met de woonkamer concerten organiseren en haar zusje was eindelijk thuis gekomen. Nu sliep Evie tijdelijk op haar oude kamer wat nog vol stond van spullen uit haar tiener en puber fase. Ze keek even naar een poster van Edward Cullen. “Kijk me niet zo indringend aan you creep.” Ze snapte niet wat ze ooit in hem had gezien. Ze wreef over haar buik. Paar dagen terug had ze haar eerste echo en alles was goed. Het was gelukkig geen tweeling. “Je ziet er fantastisch uit lieverd.” Ze schrok. “Mam laat me alsjeblieft niet zo schrikken.” Haar moeder grinnikte. “Sorry. Lukt het met je rits?” Evie schudde haar hoofd. Haar moeder liep achter haar en maakte haar rits goed dicht. Evie gaf haar moeder een knuffel. “Bedankt mam voor je steun en vertrouwen.” Haar moeder keek haar dochter aan. “Je bent mijn dochter. Ik sta altijd voor jullie klaar. Je bent een prachtvrouw en laat je niet gek maken door de pers vanavond.” En haar moeder gaf haar nog een kus. “Nou laat eens zien aan papa hoe mooi je bent.” Evie liep met haar moeder naar de werkkamer van haar vader. Ze klopte op de deur. “Pap?”

Riley
Riley had zijn shirt van de vorige tour van The Weeknd aangetrokken en deed nog een beetje gel in zijn donkere haren. Hij bekeek zichzelf in de spiegel en liep toen zijn kamer uit. Hij vond Allie in haar kamer en zag Hailey in haar eigen kamer tekenen. “Je ziet er mooi uit Allie. Wat voor premiere was het ook al weer?” Hij wist dat ze samen met Evie en hun nichtje Mirthe naar een premiere gingen en daarna nog naar de afterparty maar hij had nooit onthouden wat voor premiere het was.

Mike
Mike was druk bezig met het klaar zetten van de spullen. Samen met Finn had hij wat basic poppetjes geverfd en een speelbord gemaakt zodat het makkelijker was om het straks uit te leggen aan de mensen die zouden komen. Hij liep achter Finn aan het woonhuis in en bleef even staan om zijn dochter te bekijken. “Ooh lieverd wat ben je mooi. Kom eens hier.” En hij gaf zijn dochter een dikke knuffel. “Ik wens je alvast een hele mooie avond. App je zodra je naar huis komt?” Hij vond dat altijd fijn als zijn kinderen dat deden. “Emma wanneer zou Owen te horen krijgen of hij een rol kreeg in The Sound of Music? Het is nu een week geleden. Waar is Owen eigenlijk?”

I’ll be there for you - Pagina 8 (23)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (26) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (27)vanmoonlight wo jun 28, 2023 11:44 am

Allie

Allie probeerde de jurk omhoog te houden. "Ja. Kom eraan. Ok probeer niet te struikelen en ondertussen niet in mijn ondergoed te eindigen." Gelukkig lukte het haar om bij Hailey te komen zodat ze de jurk daadwerkelijk aan kon trekken. Hallelujah! Gelukt.
Ze keek op naar Riley. "Dank je wel, broertje. Jij heel veel plezier samen met paps bij The Weeknd. We gaan naar de première van de nieuwe The Little Mermaid."

Joey

Joey was op zijn werkkamer bezig. Ondanks dat hij zijn werk zoveel mogelijk uit handen had gegeven was hij nog wel steeds bezig voor management zaken van Evie. Daarbij had hij nog steeds geen nieuwe bodyguard gevonden. Gelukkig had Henk een vriend van hem kunnen regelen voor vanavond zodat er iemand mee kon met Evie en Allie. Na dat hij Jim had moeten ontslaan liet hij Evie niet onbeschermd rondlopen. Hij hoorde geklop op de deur. "Binnen!" Hij zag zijn vrouw en prachtige oudste dochter binnen lopen. Hij stond op om haar beter te kunnen bekijken. "Jeetje, Eef wat zie je er betoverend mooi uit. Is Allie ook al omgekleed? Ik zal mij ook zo maar eens gereed maken om met je broertje weg te kunnen." Hij knuffelde Evie. "Geniet vanavond. Maak plezier met je zusje en Mirthe."

Emma

Emma merkte dat Mirthe een beetje ongemakkelijk werd onder al die aandacht. Ze maakte een paar foto's van vader en dochter samen. Je zou haast denken dat Mirthe haat schoolbak zou hebben. Mirthe:"Dank je, pap. Doe ik maar ik heb al gezegd dat ik waarschijnlijk bij oom Joey en tante Gwen blijf slapen. Ik app sowieso wel even wat het wordt en hoe het was."
Emma keek op naar Mike. "Een deze dagen. Ik hou de mail al steeds in de gaten voor hem. Geen idee. Niet gewoon op zijn kamer?"

I’ll be there for you - Pagina 8 (28)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (32) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (33)vanKirstReads wo jun 28, 2023 12:01 pm

Hailey
Ze stond op en deed de rits van Allie dicht. “Je ziet er fantastisch uit. Ik baal echt dat ik niet mee kan vanavond. Had graag naar The Little Mermaid geweest en je weet hoe dol ik ben op The Weeknd.” Riley liep naar haar toe en gaf haar een knuffel. “Zal ik een shirtje voor je meenemen?” Hailey keek op en er kwam een grote glimlach op haar gezicht. “Dat zou ik echt heel tof vinden Riley.” En ze moest proberen haar tranen in bedwang te houden. Die hele operatie had haar huilbuien ook verhoogd. Ze ging weer aan haar bureautje zitten en keek even naar Allie. “Als je terugkomt wil ik alles weten en maak je geen zorgen Nora komt straks.”

Evie
Evie keek even haar vader aan. “Dankjewel pap. Allie was nog bezig. Ze had Hailey haar hulp nodig.” Ze keek even naar haar moeder die haar armen om haar heen sloeg. “Lieverd had je zelf nog gekeken naar dat lijstje met bodyguards die papa had gegeven?” Vroeg haar moeder. Evie zuchtte diep. Ze had er naar gekeken. Ondertussen werd ze ook gek van de verbouwing in het buitenhuis. Het zou nog een week duren voor ze er weer terug in kon. En de vraag was ook of ze dat wel wilde. Ze wilde dolgraag weer op haar zelf maar alles deed haar herinneren aan Jim. “Uhm ja ik heb Bram of Frank op het oog. Die lijken mij wel geschikt.” Zei ze wat afwezig. “Ik ga kijken hoe ver Allie is.” En ze draaide zich om om de werkkamer uit te lopen.

Owen
“Mam mam mam!” Riep hij al denderend van de trap. Hij bleef even staan om Mirthe te bekijken. “Je bent mooi zusje. Hoe laat kwam Jerry je halen samen met de rest van de gang?” Jerry was de chauffeur van Evie. Hij keek toen even naar zijn moeder. “Ik hoorde van Steffie dat ze een mail hebben gehad van het castingteam van The Sound of Music. Zij was aangenomen voor Brigitta. Mama kun je alsjeblieft kijken of ik er bij zit en welke rol.” Hij was niet de grootste maar ook niet de kleinste. Het hing van de baard in zijn keel af welke rol hij mocht gaan spelen als hij was aangenomen.

I’ll be there for you - Pagina 8 (37) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (38)vanmoonlight wo jun 28, 2023 12:32 pm

Allie

Allie glimlachte. "Dank je zusje." Ze knuffelde Hailey. "Ik wet het maar je weet zelf ook dat het niet haalbaar is nu. Wij gaan gewoon een keertje samen naar de film in de bios. Ik zal niks verklappen." Allie keek jaloers van Riley naar Hailey. "Ik wil er ook een. Ik maak wel geld naar jou of papa over." Allie knikte. "Beloofd en hey jij kan het ook heel gezellig maken samen met Nora." En keek haar zusje met een wenkbrauw wiebel aan.

Joey

Joey knikte. "Dan zullen we haat zo wel zien. Jullie stellen vast met zijn drietjes straks de show op de rode loper. Laat je tevens niet gek maken door die klote pers. Gewoon genieten en plezier maken." Joey ging weer zitten en keek naar Evie. "Gaat die wel? Je hoeft niet te gaan hé. Dan blijf je lekker thuis bij mama. Ik zal een gesprek nog inplannen met Bram en Frank en dan nemen we een definitief besluit." Hij wilde dit keer wel zeker weten dat ze er goed aan deden. Joey keek Evie na. "Waar zit die met de hoofd?"

Emma

Emma hoorde Owen al aankomen vanaf boven. "Ben in de woonkamer. Wat is er?" Mirthe:"Dank je wel." Emma keek op de horloge. "Je moet je klaar maken, Mir. Ze zullen er zo wel zijn."
Emma haalde een hand door de haar. "Dus daarom kom jij als een wervelwind naar beneden gestormd." Ze haf hem haar telefoon en opende de mail waer inderdaad zojuist een mail was verschenen. "Kijk zelf maar." Ze kruisde de vingers. Ze hoopte dat Owen mocht meespelen. Hij wilde dit zo graag en bijnhad er hard voor gewerkt.

I’ll be there for you - Pagina 8 (39)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (43) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (44)vanKirstReads wo jun 28, 2023 3:22 pm

Hailey
“Ik heb de animatiefilm al duizend keer gezien. Je weet dat ik vroeger altijd Ariël wilde zijn.” Ze keek even naar Riley. Een keer hadden ze samen in bad en ze wilde hem leren zwemmen. Zij was een jaar of zeven en hij was vijf. Ze wilde doen dat zij Ariël was en Riley was dan haar Flounder. Maar omdat Riley nog niet goed wist hoe hij zijn adem moest verdelen onder water ging het bijna mis tot hun moeder het ontdekte. Sindsdien mocht ze nooit meer met hem in bad. Hailey bedoelde het helemaal niet verkeerd, ze deed het niet met op zet. Riley merkte dat ze naar hem keek. “Wat?” “Niks alleen ik herinnerde me opeens dat ik je bijna had laten verdrinken.” Riley moest even lachen. “Ja en sindsdien durf ik het niet om naar de bodem te zwemmen.” Hailey liep naar Riley toe en gaf hem dit maal een knuffel. “Sorry daarvoor.” En ze keek hem schuldig aan. “Het is al okee. Maar goed als jij mij het geld overmaakt voor dat shirt regel ik een shirt.” Zei Riley naar Allie toe. Hailey was op haar bed gaan zitten en wilde een kussen naar Allie gooien maar bedacht zich want ze wilde niet haar outfit verpesten. “Hou op! Trouwens mama is thuis. Ik heb echt geen zin in dat ze ons hoort en ik mag mij niet teveel inspannen.

Gwen
Evie: Evie draaide zich nog even om. “Alles is okee pap. Maak je alsjeblieft geen zorgen. Ondanks dat ik weer slaapparalyse had vannacht gaat het verder goed.” De deur bel ging. Ze liep naar beneden en maakte de deur open. “Evie ben je zo ver en je zus ook? We moeten Mirthe ook nog halen en we hebben een strak schema.” Hoorde ze haar tijdelijk nieuwe bodyguard zeggen. “Ik ben zo ver. Moment.” Ze liep naar de trap. “Allie ben je ook zo ver?!”

Gwen: Gwen keek hun oudste dochter na. Ze zuchtte diep. “Zoals ze zegt heeft ze regelmatig slaapparalyse. Weet je nog het alarm dat we in haar kamer hebben opgehangen speciaal voor mensen met slaapproblemen? Dat gaat bijna iedere nacht wel een keer. Ik haal haar er weer uit en dan de volgende nacht is het precies hetzelfde. Ze ziet er ook tegenop om naar het buitenhuis terug te gaan. Alles ademt voor haar nog die ene nacht. Ik weet dat we druk bezig zijn met het verbouwen ervan maar dat lost het probleem niet op in haar hoofd. Ik herken het allemaal zo van toen met Stefan. Ik was van hem af maar ook weer niet omdat ik zwanger was en ik had continue het gevoel dat hij er was. Maar ik kom niet bij haar binnen. Alles wat ik nu zeg wordt naar mijn hoofd teruggegooid. Wil jij een keer met haar praten? Ze was laatst ook alleen naar die echo geweest, wist jij dat die gisteren was?” Ze zuchtte diep. “Laten we voor nu haar een leuke avond gunnen. Dan bespreken we het morgen wel met haar.”

Owen
Owen pakte vlug de telefoon van zijn moeder over. Hij liep een stukje weg en las de mail. Van binnen was hij helemaal blij. Maar hij zette toch zijn pokerface op en draaide zich om. Zijn vader keek hem aan. “Niet gelukt? Ooh jongen toch, volgende keer beter.” Maar er verscheen een lach op Owen zijn gezicht. “Ik mag de rol van Friederich spelen!” Riep hij enthousiast uit. Zijn vader liep naar hem toe en tilde hem in de lucht. “Wow lieverd wat goed! Finn kom eens, je broertje moet wat vertellen!”

I’ll be there for you - Pagina 8 (45)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (48) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (49)vanmoonlight wo jun 28, 2023 9:00 pm

Allie

Allie knikte. "Ja, en daardoor heb ik hem ook een stukje duizend keer gezien want ik moest verplicht met jou mee kijken. Ik kan die film ondertussen meepraten. Het is een wonder dat ik niet droomde over zeemeerminnen." Allie stak de duim op. "Doe ik! Thanks in elk geval day je het wilt regelen." Allie giechelde. "Gewoon muisstil zijn. Je kan ook Nora verwennen." En rende snel de kamer uit gezien ze Evie hoorde roepen. "Kom eraan. " Ze zei nkf even snel haar broertje en zusje gedag. Ze liep naar beneden. Haar vader was uit zijn kantoor gekomen om de gedag te zeggen. "Je ziet er heel mooi uit, Alliecat. Ik zou je bijna niet herkennen. Maak er een mooie avond van."

Finn

Finn hoorde zijn vader roepen. "Ja, wacht even. Kom eraan. Even me shirt aantrekken." Hij was zich immers boven gaan omkleden en opfrissen. Vervolgens rende die naar beneden. "Zeg het eens?" Maar Finn had zo een vermoeden. "Wacht! Laat me raden! Je mag mee spelen in the sound of music?" De trotse blik van zijn moeder verraadde haar. "Omg! Welke rol? Trouwens onwijs goed van je. Je mag gewoon mee doen en dat na je eerste keer auditie gedaan te hebben voor een musical."

Joey

Joey zuchtte. "Zeker weten? Je kijkt afwezig. Ik snap dat we de laatste weken is gebeurd en op je af kwam. Vanavond is ook wat afleiding maar je hoeft niet te gaan als het niet gaat.."
Maar ze werd al geroepen dat ze moesten gaan.

Joey zuchtte "Ik weet het. Ik hoor het alarm ook af gaan maar meestal ben jij me voor om te gaan kijken bij haar."
Joey zuchtte. "Wat moeten we dan? Hier de de kamer opknappen en haar weer in huis laten wonen? Een eigen plekje voor haar zoeken. Ik weet niet goed hoe we haar het beste kunnen helpen. Het liefste heb ik haar nu hier, ook steeds met die aanvallen enzo." Joey haalde een hand door de haar. "Ik zal mijn best doen maar blijkbaar houdt ze mij ook op afstand want dit wist ik ook niet. Dan had ik haar wel gezegd dat ze als ze ons niet mee wilde hebben het desnoods aan de zussen of Emma moest vragen.
Maar ze sluit zich compleet van ons af." Joey knikte. "Ja.. en daarbij moet ik me maar eens gaan omkleden. Riley en ik moeten zo weg."

I’ll be there for you - Pagina 8 (50)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (54) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (55)vanKirstReads wo jun 28, 2023 9:33 pm

Hailey
Hailey rolde met haar ogen. “Nora en ik zijn net twee weken samen. We moeten nog alles een beetje uitvogelen en elkaar leren kennen.” Ze zag Riley grijnzen. “Ik weet wel op welke manier je elkaar beter kunt leren kennen.” Hailey gaf hem een mep op zijn hoofd. “Wat?! Is toch zo!” Hailey rolde met haar ogen. “Okee nou hup mijn kamer uit voor ik heb bedacht hoe ik je wil vermoorden.” En Riley ging snel weg voor ze hem weer kon meppen. Hailey zuchtte diep. Ze was toe aan even een avondje samen met Nora. Ze had al allerlei hapjes gemaakt in de keuken en drinken geregeld. Ze had alleen nog hulp nodig met het inrichten van haar balkon. Ze liep de gang op. “Pap? Kun je mij zo helpen met het gezellig maken van het balkon?”

Gwen
“Ooh Allie je ziet er echt heel mooi uit. Heb vooral veel plezier en geniet van de film. Hou een oogje op Evie en Mirthe goed? Evie zou ook op jou letten maar toch.” Ze keek haar middelste dochter en oudste dochter na. Ze keek naar Joey. “Ik hou haar ook het liefste hier. We doen ons best om Jim zo goed mogelijk uit dat huisje te halen.” Ze slikte. “Evie weet gewoon niet zo goed hoe ze zich moet voelen. Ze was drie jaar samen met Jim en opeens is dat weg. De persoon waarvan ze dacht dat het de liefde van haar leven was is een gore klootzak. Ik zie dat er van alles door haar hoofd heen gaat. Misschien opent ze wat meer naar Allie toe vanavond.” Ze gaf Joey een kus. “Het komt goed schatje. Morgen praten we er met haar over en jij gaat vanavond een topavond tegemoet met Riley.” Ze keek even naar boven en zag de deur van Riley die dicht zat. “Het gaat gelukkig beter met hem. Hij zit lekkerder in zijn vel. En ik vind het goed dat Allie nu even iets gaat doen zonder Hailey. Het zou goed voor haar zijn om te weten dat Hailey zichzelf weet te redden. Nora zou ook nog komen.” Ze hoorde Hailey roepen. “Uw jongste prinses roept.”

Riley
Riley was op zijn kamer muziek aan het luisteren en aan het appen met zijn vriendin Amy. Ze waren nog maar een week echt samen maar hij had er nog niet echt met zijn ouders over gesproken. Hij vond het spannend om het tegen zijn ouders te zeggen maar hij wist dat Amy er vanavond ook zou zijn alleen zij had zitplaatsen. Hopelijk konden ze elkaar nog even zien.

Evie
Evie keek op toen Allie naar beneden kwam. “Ooh wauw je bent net Alice in Wonderland echt heel mooi.” En ze gaf haar zusje een knuffel. Ze zwaaide haar ouders nog na en liep toen richting de auto. Dirk, hun bodyguard voor de avond, hield de deur open. Toen ze eenmaal zaten reed Jerry de oprit af richting Mirthe haar huis. Ze keek even naar Allie. “En heb je zin in vanavond? De film kennen we natuurlijk uit ons hoofd door Hailey.” Ze had geen zin om het vanavond over haar te hebben. Ze wist dat ze stiller was dan normaal en ze wist dat ze slecht sliep en haar moeder haar elke nacht wakker maakte om haar weer terug te brengen maar ze had gewoon geen zin in zulke gesprekken met haar zus.

Owen
Owen keek blij naar Finn toen hij naar beneden kwam. “Ik mag Friederich spelen. Ik had niet helemaal de lengte er voor maar mijn stem is te zwaar voor Kurt maar ze vonden mij wel goed genoeg om mee te doen. Ik geloof dat de rest van mijn groepje ook niet zo groot is. Ze zeiden dat ze goeie passende groepjes zouden maken. Maar dat krijgen we nog te horen hoe en wat. We worden ook op regio gesorteerd. Aah ik ben zo blij.” En hij knuffelde zijn familie stevig.

Mike
Mike was echt trots op zijn jongste zoon. Hij had er hard voor gewerkt en nu werd er eens gekeken naar zijn talenten in plaats van naar zijn ADHD. Hij knuffelde hem stevig. “Ik ga mij zo even omkleden. Dan ruik ik weer helemaal fris en fruitig voor deze avond.” Hij vond het spannend om zo’n avond te organiseren maar hij vond het ook heel leuk om gewoon iets op te zetten met een groep en om het te organiseren met zijn zoon. “Ik ga naar boven. Mir heel veel plezier vanavond en laat je niet gek maken door de pers. Je bent prachtig.” En hij gaf haar nog een kus en liep naar boven richting de slaapkamer.

I’ll be there for you - Pagina 8 (56)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (59) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (60)vanmoonlight wo jun 28, 2023 11:05 pm

Allie

"Dat zei ik ook al.",riep ze nog vluchtig in de richting van Hailey en Riley en liep met een grijns naar beneden. Allie sloeg de handen voor de ogen. "Eef!" Ze wilde helemaal niet vergeleken worden met een of ander sprookje. Maar knuffelde Evie wel terug.
Vervolgens kreeg ze een compliment van de moeder.
"Dank je,mam. Komt goed." Allie twijfelde even. "Laat Eef dan toch maar op mij passen. Ik ga lekker de feestbeest uithangen op de afterparty." En deed een paar danspasjes. "Je gevraagd je, Allie.",hoorde ze de vader meteen waarschuwend spreken.
"Pap, kom op. Je weet dat ik me heus wel gedraag. Ga jij nou maar naar The Weeknd. Zonder mij. Pff!" Haar vader kreeg de kans niet meer om wat te zeggen. Ze moesten gaan. Ze zwaaide nog even en stapte toen bij Evie in. Ze had er zin in. Even een avondje uit. Ook al vond ze het jammer dat Hailey niet mee kon.
"Ja, ondanks dat ik die film kan dromen. Probeer jij je ook een beetje te vermaken? Ik snap dat je hoofd er niet naar staat, maar... Ben je nou eigenlijk al naar de dokter geweest voor een echo?"

Joey

"Ja, maar ik snap ook dat er toch herinnering blijven hangen. Nadat.." Hij slikte even. "Toen ik je vond in jou appartement nadat Stefan je haast voor dood had achter gelaten konden we daar ook niet langer blijven. Eén toen der tijd voor de veiligheid van jou en Evie maar ik zou daar ook niet meer binnen hebben kunnen stappen zonder dat beeld op mijn netvlies te zien staan. Misschien is het beter, ook al is het zonder van de gehele verbouwing als Evie straks als de kleine er is, opnieuw begint. Op haar eigen plekje met een frisse nieuwe start." Joey zuchtte. "Ik snap er wel. Maar praat gewoon met ons. We willen je alleen maar helpen en het beste voor je. Ze hoeft dit niet alleen te doen en doorheen te komen maar ondertussen doet ze wel alleen naar de dokter. Ze last me verdorrie geen eens mijn kleinkind zien."
Hij haalde diep adem. "Ik ben zo benieuwd hoe hij gaat reageren op de verrassing. Hij weet nog van niks." Joey knikte. "Ik zal eens bij der gaan kijken." Hij kuste Gwen nog vluchtig voor die naar boven liep. "Ik moest ergens meehelpen?!?"

Finn

"Dat is de jongste zoon toch?" Hij kende de film wel maar de volgorde van namen die wist die niet hoor. Finn knuffelde Owen terug. "Ik ben ook heel blij voor jou en trots. Ik kom zeker kijken naar je eerste try-out en de première. Ik ben heel benieuwd hoe je daar straks op het podium gaat shinen in je rol." Hij keek zijn vader na. "Ik ga alvast richting de winkel. Doe je mee vanavond, Owen? Of heb je al andere plannen?"

Mirthe

"Dank je wel, pap. Komt goed. Ik blijf er gewoon ver bij uit de buurt. Evie en Allie mogen poseren voor die fotografen. Ik loop gewoon heel snel naar binnen." Nee, voor hasr hoefde dat hele rode loper gebeuren niet. Ze vond het leuk om met haar nichtjes mee te gaan maar alles er omheen. Mirthe hield er totaal niet van om in de belangstelling te staan. Er werd aan gebeld. "Dat zullen ze zijn." Ze pakte haar tasje en jasje. Ze knuffelde nog even de broertjes en moeder. "Veel plezier en succes vanavond, Finn. Ik app nog of ik thuis slaap ja of nee en anders als ik onderweg ben. Doei, Doei."

I’ll be there for you - Pagina 8 (61)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (65) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (66)vanKirstReads wo jun 28, 2023 11:39 pm

Evie
Ze keek even naar buiten en stonden stil voor het huis van Mirthe. Dirk zou aanbellen dan hoefde ze niet te slepen met hun jurken. Ze hoorde de vraag van Allie en deed even haar ogen dicht. “Ik vermaak mij met jullie maar ik zit niet op de pers te wachten.” Ze hadden vorige week ook in de persco verteld over Jim maar ze hadden niet anders gezegd dan dat hij aan drugs deed ook onder werktijd. Ze had hem dat wel eens zien doen maar ze had er niks van gezegd en geaccepteerd. “Niet boos worden. Ik had gisteren een afspraak en ben alleen gegaan. Ik weet dat ik het aan jullie of aan papa en mama had kunnen vragen maar ik weet niet. Het drong gisteren pas bij me door dat ik moeder word. Of ik het nou leuk vind of niet. Het besef dat ik geen keuze hierin heb gehad. Ik kies er voor om het kind te houden. Mama heeft mij ook zeven jaar deels alleen opgevoed met behulp van tante Emma, dan moet het mij ook lukken.” Ze slikte en hield haar buik even vast. Ze zag dat Dirk aan kwam lopen met Mirthe en de deur van de auto voor haar open deed.

Gwen
Gwen pakte Joey zijn hand nog even vast voor hij naar Hailey ging. “Misschien wilt ze die foto’s wel laten zien maar komt het besef voor haar nu pas. Ik ben ook alleen naar mijn eerste echo geweest ook al was Emma daar achteraf niet blij mee. Maar ik had het gevoel dat ik droomde, dat het een slechte film was. Ik moest het met eigen ogen zien en ik wilde dat op eigen kracht doen. Ik snap je reactie en ik weet dat we hebben gezegd dat ze het niet alleen hoeft te doen maar..” Ze beet even op haar lip. “Juist doordat ik alleen gegaan ben en Evie zag op het scherm besefte ik dat ik dit wel kon. Er kwam een moederlijke kracht in mij naar boven. Ik moest en zou voor Evie zorgen en toen besloot ik om af te kicken en naar een blijf van mijn lijf huis te gaan. Ik denk dat Evie dit besef ook nodig had om de wilskracht weer te vinden.” Ze zuchtte diep. “Ik weet niet of Evie dat al wil. Je weet dat ze verlatingsangst heeft en daarom in dat huis wilde wonen. Maar goed dat was voor heel dit gedoe.” Ze deed een pluk haar achter haar oren. “Ik ben zo benieuwd naar zijn reactie. Nou ik ga even bij hem kijken.” En ze liep achter Joey aan naar boven en klopte op de deur.

Hailey
Hailey liep weer haar kamer in en ging buiten adem op bed zitten. De dokters hadden gezegd dat het nog wel even ging duren voor ze haar conditie weer terug had. Ze zag haar vader haar kamer in lopen. “Ik uhm wilde een romantische avond met Nora. Ik heb al hapjes gemaakt en nu moet mijn balkon nog gezellig gemaakt worden. Het lukt mij alleen niet omdat nu allemaal nog te doen gezien ik mijn energie moet verdelen. Dus mijn vraag was of je mij kan helpen.” Ze haalde diep adem en pakte toen haar karretje met slangetje en deed dat in haar neus voor extra zuurstof. Als ze zou gaan stikken vanavond dan zou dat heel jammer zijn.

Riley
“Wait a sec Amy. Somebody is knocking on my door.” Amy was Engels van origine en woonde nog niet zo lang in Nederland. Hij liep naar de deur en deed open. “Stoor ik?” Vroeg zijn moeder. Riley keek even naar zijn schoenen. “Nee nou ja niet echt.” Zijn moeder trok een wenkbrauw omhoog. Hij deed de deur verder open. Sinds zijn overdosis mocht hij niet zomaar de deur meer dicht doen tenzij hij aan het bellen of slapen was. Zijn moeder kwam de kamer binnen en keek in het rond. “Hai miss O’Mally.” En zijn moeder ging naar het nachtkastje waar Amy op de telefoon te zien was. “Ooh je was met Amy aan het praten.” Riley zuchtte diep. “Ja mam. Zij is ook naar The Weeknd maar ze heeft zitplaatsen. Dus of we zien elkaar nog of niet.” Zijn moeder keek van hem naar Amy. “Did you tell your mom about our relationship?” Riley kon zichzelf wel voor zijn kop slaan. Amy merkte dat ze iets had gezegd wat ze beter niet had kunnen zeggen. “Alright I need to go. Hopefully I’ll see you tonight. Bye miss O’Mally.” En ze zwaaide overdreven enthousiast naar het beeldscherm en was toen weg. “Dus Riley. Vertel.” Riley ging op zijn bed zitten. “Mam ik wilde het vertellen maar we waren het nog een beetje aan het uitvogelen. Maar goed als je het echt wilt weten. We hebben een relatie van een week. Dus het is nog heel prill.” Zijn moeder keek hem ontroerend aan. “Mam niet die blik. Alsjeblieft.” En zijn moeder knuffelde hem stevig. “Ik ben zo trots op jou lieverd. Wees zuinig op haar want zo’n leuke meid wil je niet kwijt. Beloof je het me?” En Riley deed zijn zweer belofte. Zijn moeder stond op. “Nou ik ga naar beneden. Maak jij je nog klaar?” Riley knikte. “Ik ben klaar, ik ga even kijken of Hailey en pap nog hulp nodig hebben.” Zijn moeder gaf hem nog een kus en liep toen naar beneden. Riley pakte zijn telefoon en liep richting de kamer van Hailey. Hij zag dat ze aan het zuurstof zat en zuchtte diep. “Hails eigenwijs. Je moet echt leren om om hulp te vragen.”

Owen
“Friederich is na Liesl de oudste. Hij is de oudste zoon van Kapitein Von Trapp.” Owen keek even naar Finn. “Ik had mee willen doen maar…Ik wil naar de bioscoop met Violet vanavond. Ze wilde heel erg graag naar de nieuwe Spiderman en ik zei dat ik laatst met jou was geweest maar dat ik nog wel een keer wilde dus…Ik heb geloof ik een date?” En hij keek zijn ouders vragend aan. Hij hoopte dat ze ja zouden zeggen want hij wilde Violet op een andere manier leren kennen dan alleen via de dansschool.

I’ll be there for you - Pagina 8 (67)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (70) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (71)vanmoonlight do jun 29, 2023 12:43 pm

Allie

"Dat zitten we allemaal niet. Laten we anders afspreken dat we geen interviews doen en alleen op de foto gaan. Als ze dan een vraag willen stelen zeg je gewoon: geen commentaar en je loopt door." Allie haalde een hand door de haar. "Weet je nog dat ik vroeger toen we klein waren altijd gewoon mijn tong uit stap naar de pers als we weer eens op de foto moesten."
"Verdorrie, Eef. Waarom ga je überhaupt er alleen naar toe. We hebben toch al allemaal aangeboden om je te helpen. Sluit ons niet buiten. Wij zijn de boeman niet. Je hoeft dit juist niet alleen te doen. En uiteindelijk kom je net als mama ook wel iemand tegen die de ware voor je is." Ze knuffelde Evie. Inmiddels was Mirthe ook ingestapt. Ze begroette Mirthe met een knuffel. "Hoi hoi. Wat zie je er mooi uit. Heb je er een beetje zin in?"
Mirthe:"Hay. Dank je, jullie ook. Ja zeker, nog bedankt dat ik mee mocht."

Joey

Joey zuchtte. "Ik probeer het te begrijpen maar... Ik hoop gewoon dat ze onze hulp aanneemt en ons niet buiten sluit in dit hele proces. Het zal niet makkelijk voor der woorden in de eentje, maar ze staat niet volledig alleen. Maar ik kan er niet helpen als ze mij niet toelaat." Joey zuchtte. "Ik zal morgen eens met der praten en vragen wat ze wilt. Maar nu ga ik bij Hailey kijken en me dan omkleden." Joey was naar boven gelopen. "Doe.. Oké, lama wat kan ik voor je doen?" Joey draaide zich om naar Riley. "Dank je. Misschien neemt ze het van jou wel aan om eens te leren luisteren."

Finn

"Oh die! Ja, nou weet ik welke rol je hebt gekregen. Weten ze tevens al wie de kapitein, Maria en Liesl gaan spelen?"
Finn zijn mond viel open van verbazing en hij zag dat zijn moeder ook verrast was. "Mam, gewoon ja knikken. Verder niks zeggen. Niet emotioneel gaan lopen doen of raar." Finn richtte zich weer Owen. "Misschien een andere keer. Leuk dat je samen met Violet naar de bioscoop gaat. Uhmm.. gezien dat jullie elkaar leuk vinden denk ik inderdaad dat je het een date mag noemen. Maar of het nou een date is of niet. Wees gewoon jezelf. Bied haar eventueel aan om een bak popcorn te delen en haal een drankje voor haar en uiteraard jezelf.. Je kan als het oké voelt opgeven moment ene arm om de heen leggen. Misschien krijg je wel een kus bij het afscheid. Maar je voelt zelf wel aan of het oké is of niet goed voelt. In elk geval heel veel plezier."

I’ll be there for you - Pagina 8 (72)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (76) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (77)vanKirstReads do jun 29, 2023 1:36 pm

Evie
“Laat mij maar met de pers dealen. Als ik ze geen antwoord wil geven gebruik ik wel het geen commentaar moment maar ik moet ze wel te woord staan.” Ze grinnikte. “Ja dat weet ik nog. Gezien we elk jaar een nieuwe gezinsfoto maken voor opa en elk jaar sta jij er gek op.” En ze deed een pluk haar achter haar oor. “Ik weet dat ik het niet alleen hoef te doen. Er spookt gewoon van alles door mijn hoofd. Allerlei vragen die onbeantwoord blijven. Ik beloof je dat ik vanavond aan iedereen die nog wakker is een foto van de kleine laat zien en ik zweer bij deze dat ik jullie meer toe laat.” Ze zou haar vader zo wel appen. Ze keek op toen Mirthe de auto in kwam. “Hey Mirthe. We vinden het heel leuk dat je mee gaat. Je hoeft trouwens niet met de pers te praten alleen een beetje leuk lachen op foto’s en vooral niet je tong uitsteken.” En ze keek even veelbetekenend naar Allie. Ze haalde haar telefoon even uit haar tasje om haar vader te appen. Sorry als ik jullie het gevoel heb gegeven dat ik jullie buitensluit. Dat was absoluut niet de bedoeling. Er gaat gewoon van alles door mij heen en heel eerlijk weet ik niet of ik nog terug durf naar het buitenhuis. Als je nog wakker bent vanavond laat ik je de echofoto’s zien en ik zou het een eer vinden als jij en mama of een van jullie de vorige keer mee ging. Hou van jullie en veel plezier bij The Weeknd! Xx

Hailey
Ze zuchtte diep. “Ik weet het sorry. Ik weet dat ik nog steeds niet alles kan doen en dat het nog wel even duurt maar ik wil Nora gewoon een perfecte avond geven.” Ze gooide haar haar naar achteren die met de dag langer werd. “Okee ik heb lichtjes gekocht maar nog niet opgehangen dus als je die zou willen ophangen boven mijn balkon, de tafel moet nog leuk aangekleed worden op het balkon.” En ze wees naar haar kleine tuinsetje. “Kaarsjes moeten worden aangestoken en de hapjes moeten nog naar boven gebracht worden.” Ze keek even naar Riley. “Goed Hailey als jij laat zien waar alle spullen liggen dan doen papa en ik de rest.” Hailey kuchte lichtjes en wees naar een la onder haar bureau. “Daar liggen alle lichtjes, tafelkleed en de kaarsjes en nep bloemen met vaasje.”

Owen
“Ze hadden het over Brigitte Heitzer en Renee van Kooten als Maria en de kapitein.” Hij kende die namen goed dus hij vond het heel bijzonder dat hij met hun mocht spelen. Hij begon te blozen. “Mam zou jij voor taxi willen spelen of had je met tante Gwen afgesproken?” Owen werd opeens helemaal zenuwachtig. Hij stond te wiebelen op zijn benen. “Goed popcorn delen, drankje halen. Ik betaal alles. En ik ben altijd mezelf dat weet je toch.”

I’ll be there for you - Pagina 8 (78)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (81) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (82)vanmoonlight do jun 29, 2023 7:25 pm

Allie

Allie rolde met de ogen. "Je moet niks. Oh het moet over dat huiskamerconcert gaan dan mag je ze te woord staan." Allie keek Evie beledigd aan. Verdorrie! Waarom had ze nu geen kussen ok Evie mee te meppen?!? "Dat is niet waar! Jij bent gemeen. Pas maar op dat ik Dirk je niet uit de auto laat zetten."
Ze sloeg beledigd de armen over elkaar. Allie gaf Evie een knuffel. "We willen allemaal alleen maar het beste voor jou en die ukkepuk. Dat je Jim achter je laat en verder gaat. Ook al is dat moeilijk. Het is toch..." Ze maakte haar zin niet af. "Mag ik een keer mee naar een echo? Lijkt me gaaf om mijn neefje of nichtje op beeld te zien. Oh weet je wat je met doen, een 3D echo. Dan zie je het kindje echt vet duidelijk."

Mirthe:"Haha, niet? Ik was nou net van plan om mijn tong uit te steken op de foto. Oh wacht dat is Allke haar ding al." En begon te lachen. "Komt goed. Ik was het ook niet van plan." Mirthe zag Allie beledigd kijken en hoorde de zeggen. "Jullie zijn beide gewoon jaloers op mijn imago."

Joey

Joey zuchtte overdreven. "Jeetjeminaz Hail wat ben je allemaal van plan? Het is geen huwelijksaanzoek mag ik hopen. Zolang ken je er ook weer niet. Slooft Nora zich ook zo voor jou uit? "
Hij haalde de spullen uit de la. "Als jij de aankleding doet dan hangt ik de lampjes op." ,stelde die voor aan Riley.
Hij had net de lampjes op gehangen toen zijn telefoon in zijn broekzak trilde. "Ik ben zo terug. Even iets aan mama laten zien." Hij vond Gwem in de woonkamer. "Eef stuurde een appje. Blijkbaar heeft ze met Allie gepraat."
We praten er morgen ove, oké. Probeer nu vooral een leuke avond te hebben met Allie en Mirthe. Is goed en anders komt het morgen. Riley en ik zullen heel laat pas weer thuis zijn. Ik ga graag met je mee naar de echo en mama ook. Dank je wel, ik ook van jou.

Finn

"Oh, dat klinkt heel tof. Renee van Kooten ken ik wel. De andere naam zegt me niet heel snel iets. Oh wacht, zei was Donna in Mamma Mia. Ja nu weet ik het weer. Dat lijken me hele geschikte mensen om die rol te spelen." Emma:"Ik had eigenlijk geen plannen maar ik kan inderdaad wel even langs tante Gwen gezien ze alleen zit waarschijnlijk vanavond. Dus ik breng jou wel even. Moeten we Violet ophalen?" Finn knuffelde Owen. "Komt goed, broertje."

I’ll be there for you - Pagina 8 (83)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (87) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (88)vanKirstReads do jun 29, 2023 9:50 pm

Evie
“Ik moet niks maar door de jaren heen heb ik wel geleerd dat je de pers niet zomaar kunt negeren.” Ze keek even naar buiten. “Ik zie wel waar ik antwoord op geef.” Ze keek even naar Dirk die met Jerry aan het kletsen was over kinderen en de kleinkinderen van Jerry. Jerry zou na de zomervakantie met pensioen gaan maar dan nam zijn zoon George het over. Ze kende George goed, hij had al een paar keer gereden. Evie kon prima zelf rijden maar naar dit soort dingen of optredens of repetities liet ze zich rijden. “Ik weet dat jullie allemaal het beste voor mij en de baby willen en dat ik Jim uit mijn hoofd zet maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je mag zeker een keer mee naar een echo. Ik heb er over drie weken weer een dan ben ik 9 weken zwanger. Helaas is dan het geslacht nog niet te zien.” Ze keek naar Mirthe. “Het komt goed, ik heb alle vertrouwen in je.” Ze kwamen aan bij de bioscoop, ze zag al camera’s flitsen en zuchtte diep. “Goed meiden, ik praat wel met de pers dus daar hoeven jullie je niet druk om te maken. Verder is het allemaal niet zo heel moeilijk. Na de film moet ik meteen door om een andere outfit aan te doen voor het optreden dat ik geef aan het begin van de afterparty.” Wij zijn ook niet heel vroeg thuis denk ik. Ik zie wel even hoe moe ik ben na alles. Geen zorgen Roy en Dirk hebben alles onder controle. Ik heb over drie weken weer een echo, Allie vroeg of ze een keer mee wilde en heb gezegd dat ik dat goed vind. Kijk maar eventjes of jullie beide mee gaan of een van jullie. Zou je een hoodie van The Weeknd mee willen nemen, ik betaal je terug. Xx

Hailey
Ze rolde met haar ogen. “Nee pap het is geen huwelijksaanzoek. We zijn net een beetje aan het daten enzo. Dit is onze eerste echte date sinds ik het ziekenhuis uit ben dus ik wil het graag goed aanpakken. Ze heeft mij ontzettend gesteund door elke dag langs te komen en mij aan te moedigen als ik weer mocht oefenen met lopen. Dit keer is het mijn beurt om iets moois aan haar te geven.” Ze keek even naar Riley die begonnen was met de aankleding. “Heb je nog met Amy gesproken?” Riley liep weer de slaapkamer binnen. “Ja net nog en mama weet inmiddels van mijn relatie met haar. Amy floepte het eruit. Als het goed is meeten we vanavond nog en ik hoop dat papa zich een beetje gaat gedragen.” En Hailey moest grinniken. “Je weet hoe papa is maar hij bedoelt het goed. Kom eens hier broertje.” En ze stond voorzichtig op en gaf hem een knuffel.

Gwen: Gwen was in een boek bezig. Ze mocht een recensie schrijven van het boek Tot de dood ons scheidt van Alice Feeney en was net over de helft. Ze keek op toen Joey binnen kwam. “Moment spannend stukje.” En ze las snel verder en keek toen naar het appje van Evie. “Ik ben blij dat ze met Allie heeft gepraat. Dit is een begin en dan zien we wel hoe en wat. Tuurlijk wil ik mee met een echo. Maar even wat anders is Hailey okee?”

Owen
“Jaa en Brigitte won de rol van Evita in op zoek naar Evita in 2007. En ze schijnt super lief te zijn. Maar de repetities beginnen pas over een maand. De kinderen repeteren wat eerder dan de rest van de cast.” Hij keek even naar zijn moeder. “Ja ik heb gezegd dat ik haar op zou halen. Ik moet mij alleen nog omkleden. Finn wil jij daarmee helpen?” Hij dacht na. “Anders moet je tante Gwen even een berichtje sturen?”

I’ll be there for you - Pagina 8 (89)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (92) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (93)vanmoonlight do jun 29, 2023 10:59 pm

Emma

"Het gaat vast helemaal goed komen, Owen." Emma knikte. "Prima. Hoelaat hadden jullie afgesproken?" Emma keek naar de oudste zoon. "Finn, neem je taak serieus en ga hem niet lopen plagen. Jij zou het andersom ook niet leuk vinden. En neem anders maar van je moeder aan dat een net shirt of blouse op een broek,zelfs op je spijkerbroek altijd goed staat." Emma knikte. "Ik stuur tante Gwen wel even een appje."
Hoi Gwen, komt het gelegen als ik een bakkie koffie kom doen?

Allie

"Oh jawel hoor. Werkt prima. Doe ik altijd. Vinden ze me maar een bitch. Ik heb verder niks met jou te maken dus ik hoef ze ook niet aardig te vinden." Allie keek op de telefoon of ze nog berichten had gemist maar stopte toen de telefoon weer weg. "Snap ik ook wel maar je zult toch echt zonder hem door moeten." Allie knikte. "Laat maar weten wanneer precies, dan ga ik med of wil je papa en mama liever de volgende keer mee hebben? Dat is ook oké." Wil je eigenlijk weten wat het wordt?"

Mirthe knikte. "Dank je. Ik vind het toch wel een beetje spannend. Ik vind al die foto's maar niks maar ik zal braaf naar ze lachen. Gelukkig ben ik met jullie. Oh, wat leuk dat je gaat optreden. Gast vast helemaal goed komen."

Joey

"Ik plaag je maar. Nora heeft zeker een mooie avond met jou samen verdiend. Gezien wat ze allemaal voor jou heeft gedaan en hoeveel zij voor je klaar staat. Je hebt een onwijs lieve, leuke, meid als vriendin, Hailey en het is je ook echt gegund. Moet ik meteen de hapjes mer naar boven nemen, als ik mama heb gesproken?"

Joey knikte. "Ik zal het der appen. Ja. Ze zit alleen even aan het zuurstof want ze heeft zich uitgesloofd voor Nora. Ze wilt de perfecte date op de balkon creëren. Oké, ze hé het ook wel verdiend maar ze wilt weer veel te veel en dat gaat niet.
Ik ga der zo weer verder helpen. Riley bood ook al zijn hulp aan.
Het mooiste was nogwel dat die zei toen die er zag dat ze eigenwijs is. Nou, dat hoef je mij naar 18 jaar niet meer te vertellen."
Rustig aan. Anders duik je gewoonl gelijk lekker je bed in. Je moet straks ook nog optreden. We zien elkaar weer morgenochtenden dan bespreken we alles even rustig en kan je de echofotol laten zien. Zal ik doen. Xx love you

I’ll be there for you - Pagina 8 (94)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (98) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (99)vanKirstReads do jun 29, 2023 11:39 pm

Owen
Owen pakte zijn telefoon. “De film begint om 20:30 en is rond 22:00/22:15 klaar. Dus als we rond 19:30 weg kunnen dan zou dat fijn zijn. Ik ben liever te vroeg dan te laat.” Hij keek even naar Finn. “Op een dag he als jij verliefd bent dan krijg je dit zo hard terug.” En hij ging snel de trap op naar boven voor Finn hem kon meppen. Hij liep naar zijn kamer en bekeek zijn kleding kast. Hij pakte een donkerblauwe blouse en een hoedje. “Finn kan dit? Of zal ik het hoedje weglaten?”

Hailey
Hailey keek even naar hoe Riley bezig was. “Riley zou je het tafelkleedje schuin willen doen dan staat het wat speelser.” Riley rolde even met zijn ogen. “Uw wens is mijn bevel.” En nu was Hailey haar beurt om met haar ogen te rollen. “Je wilde mij helpen dan help je me ook door te luisteren.” Ze wilde het gewoon perfect hebben. “De hapjes staan in de koelkast pap!” Riep ze haar vader nog na.

Gwen: Gwen zuchtte diep. “Het verbaasd mij helemaal niks dat ze zich loopt uit te sloven. Ze was vanmiddag na de fysio ook bezig in de keuken. Ik heb haar geprobeerd te zeggen dat ze zich in moest houden maar als madame iets in haar hoofd heeft krijg je het niet meer uit haar hoofd. Het is vrij normaal dat ze aan het zuurstof zit. De dokter zei dat dat de eerste dagen soms nog wel nodig zou zijn maar dat uiteindelijk haar conditie beter wordt.” Ze begon te lachen. “Zo ken ik Riley weer. Owja hij was weer aan het praten met Amy. Dit heb je niet van mij.” Ze voelde haar telefoon trillen en keek op toen ze een berichtje van Emma had. Ha Emma, Je bent altijd welkom. Straks komt Nora wel op bezoek maar Hailey heeft een hele date gepland op haar balkon dus wat dat betreft redden ze zich wel. Zin in een alcoholvrije wijn? Xx

Evie
“Zie en dit is de reden dat ik de pers ga doen.” En ze begon te lachen. Ze hield van Allie haar houding. Soms zou ze willen dat zij zo naar de pers was. Ze dacht even na. “Ik denk wel dat ik wil weten wat het wordt. Dat is ook handig voor een naam om te bedenken. Al heb ik al wel een naam in gedachten voor als het een meisje wordt maar ik ga nog niet zeggen welke.” Ze keek even naar buiten. “Nee het is okee als je mee gaat. Heb gezegd dat papa en mama ook mee mogen en ze mogen beide mee.” Evie glimlachte naar Mirthe. “Ze hadden gevraagd of ik Part of your world wilde zingen en dat wilde ik wel. Zolang ik niet hoogzwanger ben wil ik blijven zingen en kleine optredens geven.” Jerry maakte de autodeur voor hun open. Ze stapte uit en de camera’s begonnen foto’s te maken. Dirk ging even voor haar staan en toen Evie knikte liep Dirk voor haar weg en ging achter de meiden lopen. “Evie hoe is het met je zusje Hailey?” Werd er als eerste door iemand van de pers gevraagd. “Goed. Ze is nu eindelijk thuis en gaat daar aan haar herstel werken.” Ze keek even naar Allie gewoon als teken dat ze haar extra steunde vandaag. “Goed tweede vraag kun je iets meer vertellen over je nieuwe single Power Woman?” Evie haalde diep adem. “Ik heb dat nummer geschreven als een ode aan mijn moeder. Zij is mijn power woman en dit is een bedankje aan haar omdat ze zoveel voor ons heeft gedaan.” Ze bedankte de verslaggever toen ze hun nog een leuke avond wenste. Dit waren tenminste normale vragen. Ze zag dat Roy ook achter hun stond voor het geval de pers moeilijke vragen ging stellen. Ze liepen door en poseerde ondertussen. Tijdens het lopen liet ze haar tasje vallen. “Evelyn. Je tasje.” Hoorde ze iemand zeggen en ze draaide zich om. Een jongen met blond haar en fel blauwe ogen stond voor haar met haar tasje. Dirk ging voor hen staan. “Dirk het is okee.” En ze knikte eventjes als teken dat het goed is. Dirk ging weer aan de kant. “Dankjewel….” “Mathijs.” En de jongen glimlachte lief naar haar. “Mathijs dankjewel.” Verlegen deed ze een plukje haar achter haar oor. Dat trekje had ze van haar moeder overgenomen. Ze nam het tasje aan. “Evie we moeten door.” Zei Roy tegen haar en ze liepen verder maar toch keek ze nog even achterom en Mathijs schonk haar de mooiste glimlach die ze ooit had gezien.

I’ll be there for you - Pagina 8 (100)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (103) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (104)vanmoonlight vr jun 30, 2023 12:40 pm

Emma

"Prima. Dan zorg ik dat ik een uur of tien weer voor de deur sta om jullie op te halen en Violet weer thuis te brengen."
Finn:"Wat? Ik heb helemaal niks gezegd. Ik probeer je alleen maar te helpen." Emma keek de twee jongens na en schudde de hoofd. Het was der ook een stel. Ze zou zo wel gaan kijken of alles goed ging. Eerst appte ze Gwen terug. Klinkt goed. Ik ben er rond een uurtje of acht.
Finn: "Ik zal het hoedje weglaten. Die kan je toch niet ophouden. Heb je een nette donker broek voor onder die blouse?"

Joey

Joey zuchtte en rolde met zijn ogen. "Goj, van wie zou ze dag nou hebben? Wat dat betreft lijken zowel Hailey als Evie sprekend op jou. Allemaal eigenwijs!" Joey haalde een hand door de haar. "Ja oké.. maar zs vraagt weer veel te veel van zichzelf met dat koken en die date inplaats van rustig aan te doen. Gelukkig vroeg ze om hulp met het aankleden van de balkon." Joey schudde zijn hoofd. "Ik had al zo een vermoeden. Ach, slaat hem maar lekker verliefd zijn. Ik ben blij dat die beter in zijn vel zit." Joey liep naar de keuken om dd hapjes te pakken. "Ik ga weer naar boven."

Allie

Allie sloeg de armen over elkaar. "Pff! Ik mag ook niks van jou. Waarom mocht ik ook alweer mee? Voor de gezelligheid zeker? Nou, gezellig hoor!" Ze hoorde Mirthe in de lach schieten en moest eigenlijk zelf ook wel lachen. Ze stapte uit toen ze aankwamen bij de bios. Meteen klikte er allerlei camera's. Allje telde tot tien in zichzelf en zwaaide toen overdreven met een glimlach naar iedereen. Ze bleef dicht bij Mirthe om haat er doorheen te lozen. "Zullen wij anders alvast naar binnen? Evie is wel even bezig?" Ze liepen net langs Evie toen ze haar tasje kort vallen. Allie stootte Mirthe aan. "Wat was dat? Zelfs mijn ouders noemen der alleen Evelyn als ze boos zijn." Ze liep hoofdschuddend met Mirthe mee naar binnen.

Mirthe

"Allie? Wik jij wat drinken?" "Ja, lekker. Doe maar een colaatje dan wacht ik hier op Evie. Neem voor haar er ook maar een mee.",hoorde ze Allie antwoorden. Mirthe knikte en liep naar de bar om drie cola te hale bij de bar. Toen ze met de drankjes terug wilde liep ze perongeluk tegen een jongen aan. De cola viel uit haar handen op de grond. "Oh, sorry!" Ze keek recht in de donkerbruine ogen van een getinte jongen met pikzwart haar. "Het geeft niet. Alleen zonder van de cola. Ik haalde nieuwe voor je." Mirthe schudde de hoofd. "Nee. Dat hoeft echt niet. Ik ga zelf wel.",stammende ze. "Het is oké, ik was toch van plan om een drankje te gaan halen. Ik ben Jonah." Mirthe schudde zijn hand. "Mirthe. Aangenaam kennis te maken." Ze liep met hem mee om een tweede poging te doen drie cola te halen. "Gaat het zo?" Ze knikte. Het zou wel heel dom zijn als ze opnieuw de drankjes uit de handen zou laten vallen. "Nou.. uhmm.. misschien zien we elkaar nog wel op de afterparty." "Ik hoop het. In elk geval veel kijkplezier." Mirthe dankte Jonah. Terwijl ze terug liep keek ze nog even achterom en kruisde haar blik nog even met Jonah.

I’ll be there for you - Pagina 8 (105)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (109) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (110)vanKirstReads vr jun 30, 2023 1:45 pm

Owen
“Is goed. Super fijn mama.” En hij gaf zijn moeder nog een knuffel. Hij legde het hoedje snel weer terug. “Uhm ik heb deze nog.” En hij liet een donkere spijkerbroek zien. Rustig trok hij het aan. “Dit kan wel toch?” Hij vond het zo spannend. “Finn mag ik je wat vragen? Niet boos worden of wat dan ook maar vind jij al iemand leuk?” Hij gunde het zijn broer zo dat ie iemand zou vinden. Hij gunde hem een leuke vriend, iemand die altijd voor hem klaar stond en naar hem luisterde.

Gwen
“Ze moeten het van iemand hebben.” En ze stak haar tong uit. Gwen zuchtte diep. “Het komt wel goed met Hailey. Het is wel goed dat ze om hulp vroeg, hopelijk leert ze nu ook beter om haar eigen grenzen te bewaken. We laten haar nu genieten van deze avond en dan zien we wel hoe moe ze is morgen. Misschien valt het mee, misschien valt het tegen.” Helemaal goed tot dan! Xx

Evie
Evie keek nog even naar Mathijs. Hij had geen keycoard met een pasje om zijn nek hangen van de pers. Misschien was het een fan of gewoon iemand die langs kwam. Ze zwaaide nog even naar hem en werd toen door Dirk naar voren geloosd. “Evie! Heb je zin je optreden vanavond?” “Ik heb heel veel zin in mijn optreden maar ik heb er vooral veel zin in om deze avond met mijn zusje en nichtje te spenderen.” Ze liep verder en zette nog een paar handtekeningen. “Evie hoe gaat het met de kleine? Heb je nog iets van Jim gehoord? Ga je nu alleen dit kind opvoeden? En hoe ga je dat combineren met je zangcarriere?” Het begon haar een beetje te duizelen. Roy kwam naar voren. “Met de baby gaat het goed en over de rest geven we geen commentaar.” En hij knikte naar Dirk. Evie zag bijna zwart voor haar ogen maar gelukkig werd ze naar Allie begeleidt. “Pff. Ik ben nu al moe. Waar heb je Mirthe gelaten?”

I’ll be there for you - Pagina 8 (111)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (114) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (115)vanmoonlight vr jun 30, 2023 5:01 pm

Finn

"Geen probleem, lieverd.", hoorde hij zijn moeder nog zeggen tegen Owen. Hij was inmiddels zijn broertje gaan helpen om een geschikte outfit te vinden voor zijn "date". "Prima! Nou hup omkleden jij." Finn ging op het bed van Owen zitten. "Ik word niet boos. Het is gewoon een hele normale vraag, waar ik dan ook eerlijk antwoord op zou geven. Nee, ik heb niemand op het oog. Maar dat betekend niet dat ik het niet fijn zou vinden om iemand tegrn te komen. Helaas kan je de liefde niet afdwingen dus ik wacht gewoon af tot het op mijn pad komt. Ik ga niet aan grinder ofzo beginnen."

Joey

Joey rolde met zijn ogen. "Nou. Dank je. Had je die gene niet lekker niet door kunnen geven. Had een hoop gedoe gescheeld."
Hij sloeg zijn armen om Gwen heen en kuste haar. "Ik hoop het het we zullen inderdaad zien hoe het morgen gaat. Ik gun haat ook gewoon een leuke avond gezien ze al niet mer kon naar dir première. Alleen... ik zie gewoo liever dat ze rustig aan doet zodat ze morgen niet weer de gehele dag moet bijkomen."
Joey was inmiddels naar boven gelopen. "Moet ik nog helpen?" Vroeg die terwijl die terwijl de hapjes neerzette.

Mirthe

"Hiero!" Ze kwam tegelijkertijd met Evie aangelopen bij Allie. "Ik was even wat drankjes gaan halen. Allie zei dat een colaatje goed was." Ze reikte de nichtjes de drankjes aan. "Er was ook popcorn maar ik wist niet of ik dat mee moest nemen." Ze keek even naar Evie. "Gaat die? Deden ze wel een beetje normaal?" Ze zag Jonah voorbij lopen wie haar een glimlach schonk. Verlegen keek ze weg.

I’ll be there for you - Pagina 8 (116)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (120) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (121)vanKirstReads vr jun 30, 2023 5:36 pm

Owen
Hij kleedde zich om en ging daarna naast Finn op het bed zitten. “Ik hoop dat je iemand tegenkomt die net zo lief is als jij. Je verdient iemand die voor je klaar staat, hopelijk met dezelfde hobby’s. Tenminste het zou leuk zijn als je iemand vindt die je passie snapt. Maar ik hoop gewoon dat die jongen je accepteert zoals je bent.” En hij wiebelde met zijn benen. “Grinder is niks voor jou. Wie weet kom je vanavond wel een hele leuke jongen tegen.”

Hailey
Hailey keek op toen haar vader met de hapjes kwam. “Super lief dankjewel. Zou je ze op het tafeltje willen zetten.” Hailey keek even naar Riley die druk aan het appen was. “Pap. Ik uhm. Ik wil morgen, als ik mij goed genoeg voel, naar het pension van oom John en Freek. Wil jij dan met mij mee? Ik ben er al zolang niet geweest en ik begin de dieren echt te missen.” Ze hoopte dat hij ja zou zeggen. “Desnoods nemen we de rolstoel mee voor het geval het lopen minder gaat. De fysio zei wel dat ik vooruit ga.”

Evie
“Ja wel ze vroegen hoe het ging met de baby en of ik nog wat gehoord heb van Jim en of ik nu de kleine alleen ga opvoeden. Het duizelde mij een beetje dus Roy heeft gezegd dat het met de baby goed gaat en dat we verder geen commentaar leveren.” Ze zag dat Mirthe naar een jongen aan het kijken was. “Hmm wie is dat?” Ze nam het drankje dankbaar aan. Ze zag dat Mathijs ook binnen kwam en ze zwaaiden even naar elkaar. Ze giechelde even verlegen. God wat was er toch met haar aan de hand? Zo had ze bij Jim niet eens gedaan. “Popcorn zou voor ons klaar staan in de zaal. Dus dan kunnen we het daar meepakken. Ze delen blauwe zoete popcorn uit, ik ben benieuwd. Misschien een nieuwe 100% smaakt het?! Allie?”

I’ll be there for you - Pagina 8 (122)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (125) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (126)vanmoonlight vr jun 30, 2023 7:49 pm

Mirthe

"Ja. Dat kan ik begrijpen. Ik zou gek worden als ik steeds de zelfde vragen moet beantwoorden en dan ook nog beleefd moet blijven. Zullen we anders even gaan zingen?" Ze zag dat er verderop een bankje vrij was. Mirthe voelde dat ze zo rood als een tomaat werd. "Uhmm, hij heet Jonah. Ik ken hem verder ook niet hoor. Alleen door dat ik perongeluk tegen hem aanliep en de drankjes uit mijn handen liet vallen. Hij is meegelopen om nieuwe te halen."

Allke schudde de hoofd. "Jullie zijn ook even erg? Zit er iets in die cola ofzo? Maar serieus, Eef wie was dat? Wie noemt jou nou Evelyn? Zelfs papa en mama noemen jou alleen zo als ze boos zijn." Allie dacht nam "Ja, wie weet alleen dan moet ik een paar zakjes stiekem meesmokkelen. Als het lekker is is die popcorn zo op."

Joey

Joey zette de hapjes buiten op het tafeltje. Hij ging op de bed zitten. "Oké, maar alleen als het gaat. Je gaat niet als je doodop bent dan gaan we van de week wel een keer. Ik wil niet dat je te veel van jezelf vraagt want je hangt nu ook alweer aan de zuurstof omdat je hebt staan uitsloven. Ik snap dat je Nora een leuke avond wilt bezorgen en dat je de dieren mist, maar... Ik zie gewoon dat het net allemaal nog te veel van je lichaam gevraagd is. En ik wil niet steeds zeuren dat je rustiger aan moet doen.
Oké?" Joey stond op en gaf Hailey een knuffel. "Ik ben trots op hoe je het allemaal maar doet, meisje. Hou van je, weet je het?!? Ook al mopper ik soms tegen je. Maar dat doe ik alleen maar omdat ik net beste voor je wil."

Finn

"Ja, wie weet. We zullen het zien. Ik hoop het echt dat ik iemand vind die goed bij mij past." Hij stond op om Owen een knuffel te kunnen geven. "Dank je, broertje. Maak vanavond vooral veel plezier. Dan komt alles vast wel goed. Kom, dan gaan we weer naar beneden.

I’ll be there for you - Pagina 8 (127)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (131) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (132)vanKirstReads vr jun 30, 2023 8:30 pm

Evie
Jep die vraag had ze zien aankomen. “Ik weet ook niet waarom hij mij Evelyn noemde. Misschien omdat hij denkt dat Evie mijn artiestennaam is, ik weet het ook niet. Ik liet mijn tasje vallen en Mathijs raapte het voor mij op. Ik weet verder niet wie hij is maar hij is leuk.” Ze ging zitten en keek even naar de gasten die binnen kwamen druppelen vanuit de blauwe loper. Ze maakte haar tasje open en slaakte een kreetje. Ze haalde er een briefje uit. “Kijk eens.” En ze liet het briefje aan Allie en Mirthe zien. Evie niet schrikken. Ik, Mathijs, heb dit in je tasje gedaan. Je kunt mij kennen van mijn Instagram kanaal GewoonThijs. Ik ben niet als pers hier. Ik wilde je een keer zien. Ik zie aan je dat je het moeilijk hebt. Als je een keer wilt praten stuur mij dan een pm. Xx Thijs. Evie wist even niet wat ze moest zeggen. Hoe had hij dit briefje in haar tas gedaan zonder dat ze het had gezien? Ze keek even naar Mirthe. “Misschien kun je na de film eens met hem praten?” Stelde ze voor.

Hailey
Hailey haatte dit. Ze was net thuis en moest er aan wennen dat haar conditie nog rukker was. Ze wilde niet huilen. Ze wilde sterk blijven voor haar ouders. Ze veegde snel haar tranen weg. Riley zag het en deed zijn telefoon in zijn zak en liep naar haar toe. “Hails het is okee. Gooi het er maar uit.” Riley was een kop groter dan zij dus ze hield hem stevig vast. Na een tijdje liet ze los. “Ik weet dat mijn conditie nog niet is zoals het moet zijn. Ik heb gewoon het gevoel dat ik wekenlang opgesloten heb gezeten in het ziekenhuis.” Ze slikte. “Sorry ik wil jullie avond niet verpesten. Jullie moeten zo weg en ik moet mijn make-up bij werken.” En ze lachte eventjes. “The Weeknd begon rond 21:00?” Het was nu 19:30 en het was nog een stukje rijden naar de Arena.

Owen
Samen met Finn liep hij weer naar beneden. “Mam zullen we zo gaan?” Vroeg hij en hij ging van de ene voet naar de andere voet op en neer. Hij zag dat zijn vader inmiddels ook beneden was en zijn zelf ontworpen D&D shirt aan had. “Je ziet er cool uit pap.” “Dankjewel jongen en wat hoorde ik nu net. Heb jij een date?” Owen bloosde lichtjes maar knikte toen. “Veel plezier jongen. En wees jezelf. Finn kom je zo? Ik ga zo de deuren open zetten.” Owen gaf zijn vader nog een knuffel en keek toen naar zijn moeder. “Finn zei dat dit goed was. Is dit ook okee voor een date?”

I’ll be there for you - Pagina 8 (133)
KirstReads

Aantal berichten : 2663
Registratiedatum : 20-10-17

I’ll be there for you - Pagina 8 (136) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (137)vanmoonlight vr jun 30, 2023 9:22 pm

Allie

Allie trok de wenkbrauwen op. "Oké.. Eerlijk! Ik vind het een beetje creepy dat een vreemde jongen zomaar een briefje in je tas stopt. Wanneer wilde hij je het anders geven? Hij zou het goed bedoeld hebben maar had dan gewoon een de gestuurd ofzo. En ik weet niet wat jij vind vallen onder leuk maar haal je asjeblieft niks in je hoofd. Je bent net over Jim heen. Stoort jezelf niet meteen in ene nieuwe relatie."

Mirthe:"Maybe. Als ik hem na afloop nog tegenkom."

Joey

Joey wreef troostend over haar rug heen terwijl Riley haar was komen troosten. "Het is oké. Soms met het er gewoon uit en je kan het er beter uitgooien dan op kroppen. Jij bent het alle sterkte meisje wat ik ken. Jij laat je je niet klein krijgen. Je gaat juist zo goed vooruit maar soms moet je even een stapje terug doen." Hij gaf haar een knuffel. "Ga je lekker opfrissen en een mooie avond te gemoed." Joey knikte. "Ik ga me heel snel omkleden en dan gaan we.",zei die tegen Riley. Hij gaf Hailey nog een kus op de voorhoofd.

Emma

Emma keek op van de telefoon. "Ja, is goed. Even mijn schoenen aan trekken en mijn tas pakken. Heb je papa al gedag gezegd?" Em stond vervolgens op. Net op dat moment kwam Mike beneden. Finn:"Inderdaad, cool shirt pap. Waarom heb ik er geen? Ja, ik kom eraan." Emma kwam vanuit de gang weer binnen. "Je ziet er heel netjes uit, Owen. Dat heeft Finn goed helpen uitzoeken. Klaar? Heb je alles? Je portemonnee, telefoon, ID?"

I’ll be there for you - Pagina 8 (138)
moonlight
Admin

Aantal berichten : 2712
Registratiedatum : 28-07-15
Leeftijd : 30

I’ll be there for you - Pagina 8 (142) Re: I’ll be there for you

I’ll be there for you - Pagina 8 (143)vanGesponsorde inhoud

'; window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-Below', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true}); } }); });


Gesponsorde inhoud


I’ll be there for you - Pagina 8 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6497

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.