Brænder du for arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed? Kom og vær med til at sætte dit præg på fremtidens psykiatri i Horsens som sygeplejerske og kvalitetsnøgleperson på vores spritnye sengeafsnit O3 i Regionspsykiatrien Horsens (2024)

Vi styrker behandlingstilbuddet i Regionspsykiatrien Horsens, når vi i september 2024 åbner det nye sengeafsnit O3.
O3 bliver et lukket afsnit med 12 sengepladser heraf 2 langtidspladser. Du vil sammen med de øvrige ansatte på O3 få indflydelse på opstartsfasen, den løbende udvikling af behandlingsindsatsen samt få mulighed for at præge din rolle i teamet.


Hvad skal du lave, indtil O3 åbner?
I august vil du sammen med resten af personalegruppen til O3 blive introduceret til organisationen samt arbejdsgange, og der vil være fælles teambuilding for medarbejderne og fælles fa*glig undervisning. Her vil du få kendskab til afdelingen, herunder fleksibiliteten mellem vores afsnit og samarbejdet på tværs af fa*ggrupper.

Du vil indgå i plejen af patienter, men der vil være afsat tid til arbejdet med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed.

Nårafsnittet åbner, vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Samarbejde med afdelingens andre nøglepersoner om fællespsykiatriske og lokale forbedrings- og udviklingsindsatser i et velfungerende forbedringsteam
  • Deltage i forbedringstorsdag - hver anden torsdag - en struktureret dag hvor vi på tværs af afdelingen og med deltagelse af funktionsledere arbejder med indsatser, videndeling og temaer og har fa*glige drøftelser om arbejdsgange
  • Udbrede viden til dine kollegaer i afsnittet, bl.a. ved tavlemøder
  • I tæt samarbejde med din leder at være ansvarlig for udarbejdelse af handleplaner og implementering af indsatser
  • Indgå i plejen af psykiatriske patienter


Hvad bliver du en del af i Regionspsykiatrien Horsens?
Vi er en afdeling med ambitiøse og dygtige medarbejdere, der er optaget af samarbejdet om kerneopgaven. Vi har en stærk kvalitetsorganisation, hvor vi arbejder systematisk med udvikling af alle dele af vores behandlingstilbud gennem videndeling, sparring og bevidste kulturændrende tiltag.
Så hvis du er uddannet sygeplejerske med lyst til arbejdet med forbedring og patientsikkerhed og samtidigt være en del af plejen af de psykiatriske patienter, så skal du søge en stilling som sygeplejerske og kvalitetsnøgleperson hos os.

Hvad kan du forvente af os?

  • Vi har et struktureretintroduktions- og oplæringsprogram, der tilpasses efter dine behov og kompetencer
  • Du vil få særlig oplæring og introduktion til rollen som kvalitetsnøgleperson af afdelingens andre nøglepersoner og afsnittets udviklingskonsulent
  • Du vil blive tilbudt uddannelse som forbedringsvejleder
  • Vi har et særligt fokus på at forebygge tvang gennem kompetent psykiatrisk sygepleje
  • Vi lægger vægt på høj fa*glighed og personlig udvikling, hvorfor vi kan tilbyde karriereplanlægning og kompetenceudvikling.Her kan du gå på opdagelse i dine muligheder
  • Vi lægger vægt på relationelt arbejde og tværgående samarbejde gennem fx kollegial sparring og supervision
  • Vi har – og er optaget af at fastholde – et godt arbejdsmiljø baseret på italesættelse og udlevelse af vores værdigrundlag

Hvad forventer vi af dig?

  • At du er uddannet sygeplejerske, gerne med psykiatrisk erfaring og har lyst til at arbejde med psykisk syge patienter
  • At du bidrager til det gode arbejdsmiljø og det sociale sammenhold i afsnittet
  • At du har lyst til at undervise kollegaer, arbejde med forbedringsmodellen/kvalitetsudvikling og interesserer dig for at forbedre vores patientforløb og arbejdsgange
  • At du kan lide at arbejde i skiftende vagter og kan lide at samarbejde på tværs af fa*ggrupper.
  • At du kommer med ambitioner om at videreudvikle afdelingen og deltage i opbygningen af det nye afsnit, samt at du har mod på og lyst til at bidrage med din fa*gligt begrundede undring og kreative løsningsforslag

Ansættelsesvilkår og løn
Stillingen er en fast stillingsom udgangspunkt på 37 timer i blandede vagter. Du kan vælge mellem at arbejde hver anden weekend i 8 timers vagter eller hver tredje weekend i 12 timers vagter. Ansættelse den 1. august 2024.
Løn og ansættelsesforhold fastsættes ift. gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse.

Attester
Vi indhenter straffeattest i forbindelse med ansættelse.


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Thomas Brodersentlf. 2440 0686, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information om stillingen.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 23. juni 2024.
Samtaler forventes afholdt den 25. juni 2024.

Om Regionspsykiatrien Horsens
I Regionspsykiatrien Horsens udreder og behandler vi patienter med alle former for psykiatriske lidelser. Vi er specialeopdelt i 2 klinikker, mens vores 2 (snart 3) sengeafsnit har en bred vifte af alle patientkategorier. Derudover har vi Psykiatrisk Akutenhed med visiterende og udgående funktioner. Regionspsykiatrien Horsens (RPH) har ca. 240 medarbejdere og er beliggende ved Hospitalsenheden Horsens med satellitter i Skanderborg og Odder. RPH varetager den regionale voksenpsykiatriske behandling af borgere i kommunerne Horsens, Skanderborg, Hedensted og Odder - i alt ca. 223.000 indbyggere.

Du kan læse mere om vores afdeling her.

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere.

Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside: Klik her for at se hjemmesiden

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Brænder du for arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed? Kom og vær med til at sætte dit præg på fremtidens psykiatri i Horsens som sygeplejerske og kvalitetsnøgleperson på vores spritnye sengeafsnit O3 i Regionspsykiatrien Horsens (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5607

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.